Kringelgårdens dyrepension​

Kringelgårdens Dyrepension er en lille hyggelig pension beliggende midt på det naturskønne Djursland. Pensionen er beliggende på en gård med 7,8 ha skov og folde, så plads har vi masse af. Jeg er uddannet dyrepasser og har arbejdet 4 år i Ree park. Nu er hundene og de andre dyr en stor del af min hverdag og jeg elsker det.

Hundepensionen

Vi har 19 store lyse bokse, fordelt på to afdelinger. De er indrettet, så hundene kan nyde opholdet optimalt. Alle er med egen udeboks, hvor der er adgang til alt efter vejret . Boksene er indrettet således at hundene ikke kan se/stresse hinanden indenfor, men udenfor kan de hilse på hinanden. Det giver en dejlig ro i pensionen.

Alle bokse er med  gulvvarme, og der spilles  dæmpet radio i pensionen.

Man skal selv medbringe kurv/tæppe til hunden, så den har noget hjemmeligt at putte sig i. Legetøj og diverse man også velkomme til at sende med.

Vi har et kæmpe stort indhegnet område hvor hundene får lov at løbe frit. Desuden er der store løbegårde, så alle hunde kan være ude på en gang. Man vælger selv om hunden må lege med andre hunde eller om den skal være alene ude.

Der kan købes weekend- eller ugepakke med tyggeting. Hvis din hund ikke når at spise det hele her, får den naturligvis resten med hjem.

Vi lægger stor vægt på, at din hund skal have en god oplevelse.

Praktiske oplysninger

 

Har din hund specielle behov, tager vi os naturligvis også af det. Det kan være medicin, foder eller andet.

Hunden skal være vaccineret mod hundesyge, leverbetændelse, leptospirose, parvovirus samt have fået næsespray mod kennelhoste inden for det sidste år. Vaccinationsbevis skal medbringes ved indlevering.

Vi giver gerne medbragt, ordineret medicin, efter din anvisning.

Vi anbefaler at hunden er behandlet mod flåter ved ankomst.

Vi forbeholder os ret til at tilkalde dyrlæge for ejers regning, såfremt hunden bliver syg under opholdet.

Kringelgårdens Dyrepension hæfter ikke ved hundens evt. pludselige opstående sygdom, død eller bortkomst.

Hunden er kun dækket af ejerens egne forsikringer under opholdet i pensionen.

Foder til hunde

Hundene fodres med tørkost fra UniQ i pensionen.
Din hund er naturligvis også velkommen til at have sit eget foder med. Vi har en stor fryser med plads, hvis din hund skal have BARF.